Staalrenovatie

Naast het fabriceren en monteren van diverse staalconstructies zijn wij ook goed in het renoveren van bestaande staalconstructies, (balkon) hekwerken en andere toepassingen waarbij staal wordt gebruikt.

Wij verzorgen een breed scala aan renovatieprojecten voor stalen gebouwen voor aannemers, eigenaren, vastgoedbeheerders en ontwikkelaars. Het selecteren van de juiste partner is cruciaal bij renovatiewerkzaamheden. Zo ook het goed afstemmen van de kosten en tijdsplanning. Besto Groep BV is trots op zijn portfolio met renovatieprojecten en helpt ook u graag met uw uitdagende project(en).

Dus bent u eigenaar, vastgoedbeheerder of projectontwikkelaar en heeft u of uw bedrijf hulp nodig bij het renoveren van staal(constructies)? Schroom niet om contact op te nemen. Wij zijn u graag van dienst!

Staalrenovatie van uw hekwerk

Heeft u achterstallig onderhoud aan uw hekwerk en wilt u dit grondig laten herstellen. Ziet uw hekwerk eruit als op onderstaande foto’s? Wij maken het weer als nieuw. Daarnaast leveren wij ook hekwerken op maat! Maatwerk dus samen met andere toebehoren, zoals beugels, einddoppen en montage materiaal. 

Waarom Besto Groep?

  • Flexibel inzetbaar
  • 30+ jaar ervaring
  • Technisch personeel
  • Van ontwerp tot montage

Bel mij terug