Montage

Besto groep technische dienstverlening kan dankzij ervaren personeel en de juiste uitrusting zorgen voor de complete montage en demontage van uw constructies, machines en installaties.

Wij zullen te allen tijde er grote zorg voor dragen dat de montage snel en nauwkeurig geschied. Onze kracht en ervaring ligt bij de montage van machines, constructies en installaties.

Door dat de gereedschappen gekeurd zijn en onze mensen allen in bezit zijn van de nodige veiligheidspapieren zoals VCA zijn wij in staat om uw montage goed en veilig uit te voeren.

Onderhoud

Onderhoud is van groot belang bij installaties die 24/7 moeten draaien. Wij begrijpen dat als er een stilstand plaatsvind van een installatie, het van groot belang is, dat alles uitstekend is voorbereid. Uiteraard is het een uitdaging de installatie binnen de afgesproken tijd, weer draaiende te maken. Wij hebben dan ook de mogelijkheid om in ploegendiensten te handelen tijdens een project. Onderhoud en revisie aan uw installatie voeren wij voornamelijk op locatie uit. Dit kunnen kleine werkzaamheden zijn als smeren, afstellen of controleren. Maar ook grote aanpassingen aan uw machine voeren wij graag voor u uit. Dit kan mechanisch, of elektrisch onderhoud zijn. Wanneer er aan de machine zeer groot onderhoud of aanpassingen zijn dan is het voor ons ook mogelijk om het in onze werkplaats uit te voeren.

Heeft u een vraag over uw werkzaamheden, neem dan snel contact met ons op.

Waarom Besto Groep?

  • Flexibel inzetbaar
  • 30+ jaar ervaring
  • Technisch personeel
  • Van ontwerp tot montage

Bel mij terug