Wil jij jezelf ontwikkelen en sta je open voor innovaties én veilig werken? Ben je daarnaast een echte teamplayer? Dan zij wij op zoek naar jou! Het maakt niet uit of je net uit de collegebanken (of volg je nog een opleiding) komt of dat je al werkervaring heb opgebouwd binnen de technische dienstverlening. Bij ons krijgt iedereen dezelfde kans! Bekijk hieronder onze vacatures en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie om kennis te maken!

Vacature: projectbegeleider

Niveau: MBO/HBO

Werkzaamheden

Jij zorgt ervoor dat onze projecten, onder jouw leiding, technisch en organisatorisch tot een succesvol einde worden gebracht. Het opzetten van de planning, het bewaken van de planning en de inkoop voor projecten behoren o.a. tot jouw taken. Je monitort de voortgang en stuurt indien nodig bij. Kansen en risico’s breng je in kaart en je communiceert hierover helder met de opdrachtgever en de directie. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de realisatie van het project.

Wat vragen wij van jou?

  • aantoonbare ervaring in de metaaltechniek
  • ­een afgeronde (diploma) opleiding Werktuigbouwkunde op HBO of MBO niveau

Interesse?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar c.strooper@bestogroep.nl. Heb je nog vragen? Bel of e-mail gerust!

Vacature: constructiebankwerker

Niveau: MBO

Werkzaamheden

Je gaat alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren op het gebied van metaaltechniek. Het werk bestaat onder meer uit het samenstellen en lassen van verschillende constructies.

Wat vragen wij van jou?

  • ervaring in de metaaltechniek
  • diploma VCA Basis

Interesse?

Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar c.strooper@bestogroep.nl. Heb je nog vragen? Bel of e-mail gerust!